Online containers bestellen voor alle bouwwerkzaamheden

Zakelijk verhuur van diverse bouwcontainers van groenafval tot grofvuil containers. Bij Bouwbak containerverhuur in Amsterdam kunt u tot 23:59 containers bestellen die de volgende werkdag op locatie worden geleverd. De containers zijn uitermate geschikt voor grote bouwprojecten.

Het voordeel van onze containerverhuur

+ all in prijs: 4 weken huur, geen borg
+ Voor elke klus de juiste container
+ Inclusief plaatsen en afvoeren
+ 24/7 eenvoudig bestellen
+ Veilig betalen

Online uw container bestellen? Bekijk hier ons aanbod.

Veel gezochte afvalcontainers

De prijs van de containers is afhankelijk van het type afval dat verwerkt wordt. Dit komt vooral door het verwerkinsprocess dat per afvalsoort een andere aanpak vereist. Zo wordt sorteerzand opnieuw toegepast bij het aanleggen van geluidswallen en wordt ijzer omgesmolten om weer gebruikt te worden door de industrie.  Bent u opzoek naar een specifieke afvalsoort? Bekijk hieronder een aantal van onze mogelijkheden:

bouwafval containers bekijken

groenafval containers bekijken

houtafval containers bekijken​​​​​​​

Containerverhuur: producten en diensten

U kunt bij onze containerverhuur service terecht voor kleine en grote containers. Selecteer het gewenste afvaltypen en bestel de juiste maat afvalcontainer.
​​​​​​​U kunt de container huren voor 4 weken zonder borg en wij regelen het plaatsen en afvoeren voor u. Naast de standaard verhuur van onze afvalcontainers kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Stop en Go service.

Wat houdt onze Stop en Go service in?

Wanneer u een container bestelt kunt u er voor kiezen om onze Stop en Go functie aan te vinken. Hierbij komen wij langs met de container, blijven 30 minuten wachten tot de container is gevuld en nemen de container weer mee om het afval te verwerken in ons eigen voor sorteerhal. Een groot gedeelte van het afval wordt vervolgens gerecycled.

Containerverhuur service

Flexibel, stipt en milieubewust met klantentevredenheid als speerpunt. Als verhuurder van diverse afvalcontainers vinden wij het belangrijk om aan de eisen van al onze klanten te voldoen. Wij leveren volgens afspraak en staan u graag te woord wanneer u een spoedlevering nodig heeft, ook als dit 06:00 ’s morgens geleverd moet worden.

Neem direct contact op

​​​​​