Een bouwcontainer huren in Amsterdam

Wilt u een bouwcontainer in Amsterdam huren? Of u nu gaat slopen, wilt verbouwen of aan de slag moet in de tuin, wij verhuren de juiste container voor iedere klus. U betaalt een vaste all-in prijs en bij vier weken huur rekenen wij geen borg. Online bestellen is zeer eenvoudig en u kunt 24/7 bij ons terecht. Betalen is altijd veilig en het plaatsen en de afvoer zijn inbegrepen. Bestel nu de meest passende bouwbak online en mail voor specifieke vragen even naar info@bouwbak.nl.

bouwcontainer bestellen


All-in bouwcontainers huren in Amsterdam

Als u bouwcontainers wilt huren in Amsterdam, vraag ons dan om advies. Gaat u uw keuken, badkamer of woonkamer verbouwen, dan wilt u op een verantwoorde manier uw afval kwijt. Wij verhuren al bouwbakken vanaf 3m³, maar zijn de sloopwerkzaamheden groot dan kunt u met een inhoud van 15m³ snel en in één keer een aanzienlijke hoeveelheid materiaal afvoeren. Wist u trouwens dat schoorsteenpuin, roetresten en elektronische apparatuur niet tot bouw- en sloopafval behoren? Kijk op de website voor alle informatie en wilt u een persoonlijk advies, bel dan gerust met 0800-268 92 25.


Snel een afvalcontainer huren in Amsterdam

Voor een bouwcontainer huren op maat in Amsterdam gaat u naar Bouwbak containerverhuur. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring met afvalcontainers en met veel oog voor u als klant doen wij er alles aan om de beste service te geven. Vanwege het feit dat we zelf een containerservice beheren, weten we precies wat voor onze klanten belangrijk is. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de plaatsing, dan kunt u dit van tevoren aangeven. Bestelt u vóór 23.59 uur, dan leveren wij de bak de volgende werkdag of op zaterdag. Wilt u direct aan de slag? Reserveer dan vandaag nog uw afvalcontainer online.

Verwerking van uw afval.
Bij Bouwbak.nl denken wij graag aan het milieu. Om deze reden houden wij onze transportmogelijkheden zo kort mogelijk door het afval te brengen naar onze eigen voorsorteerhal waar groffe delen hout, puin en karton worden gescheiden. Afhankelijk van het type afval wordt er daarna gerecycled. Let daarom goed op de afvaltypen die wel of niet geschikt zijn voor de categorie bouwcontainers die u selecteert.