Afvalcontainers rond Amsterdam huren

Afvalcontainers in Amsterdam huren, doet u natuurlijk bij Bouwbak. Al meer dan twintig jaar zijn we werkzaam in de branche en we hebben een schat aan ervaring. Onze service is uitstekend en we streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Online bestellen is zeer eenvoudig en neemt u telefonisch contact op, dan stemmen we de levering tot in detail met u af. Wij plaatsen binnen 24 uur en altijd op de afgesproken tijd, dus ook bijvoorbeeld om 6 uur ’s ochtends. Bij ons regelt u met gemak een bouwbak, dus kijk nu op de website voor alle mogelijkheden.

groenafvalcontainers​​​​​​​

houtafval container​​​​​

schoonpuin containers​​​​​​​​​​​

Afvalcontainer op maat huren

Bent u op zoek naar de juiste afvalcontainer in Amsterdam schakel dan onze specialisten in. Wist u dat er vele soorten afval bestaan die afzonderlijk moeten worden verwerkt? Zo maken we onderscheid tussen bijvoorbeeld bouwafval, grof vuil en schoon puin. Ook voor het afvoeren van houtresten, groen en grond worden er aparte containers gebruikt. Wij geven u graag advies op maat, omdat iedere situatie een andere aanpak vereist. Op de website vindt u al onze containers overzichtelijk bij elkaar. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op. Bent u specifiek opzoek naar een container voor uw bouwafval?

Afvalcontainer huren​​​​​​​
​​​​​​​

Snel een afvalcontainer huren in Amsterdam

Heeft u snel een afvalcontainer in Amsterdam nodig voor een sloopklus of verbouwing? Reserveer dan direct een bouwbak. De meest gangbare bakken die wij verhuren zijn de 3m³, de 6m³ en de 10m³, maar voor extra grote sloopwerkzaamheden zijn ook containers van 15m³ te bestellen. U betaalt een vaste all-in prijs waarbij voor vier weken huur geen borg gerekend wordt. Ook het plaatsen en de afvoer zijn inclusief. Als u vóór 21.00 uur uw bestelling doet, kunt u de volgende werkdag of op zaterdag aan de slag. Voor elke klus bieden wij de juiste container, dus bestel vandaag nog uw afval container op maat.